Málaga CF opnåede deres første sejr i sæsonen mod Alcorcón på La Rosaleda (1-0) takket være Escassi’s mål i første halvleg. Målet udløste vanvittig stemning på La Rosaleda og retfærdiggjorde den indsats der blev set i de første 45 minutter, hvor Malaga styrede spillet.

Allerede i de første minutter var der gang i noget, men Dani Jiménez på mål for Alcorcón, tog et klart skud fra Paulino efter en flot aflevering fra Cufré og kort tid efter var målmanden igen afgørende, denne gang mod Brandon Thomas. I 35 minut endte et langskud fra Escassi med at blive kampens første og eneste mål.

Hjemmeholdet blev sluppet løs i anden halvleg og ungdomsangriberen Kevin Medina var meget involveret med et skud på overliggeren, og midtbanespilleren Luis Muñoz lugtede en chance, mod et træt Alcorcón.

Kampen gik ind i sin sidste fase med Málaga, på trods af chancerne, skabt mod et Alcorcón, der søgte uafgjort i de sidste sekunder, forvirrede og uden at ramme målet.

Startopstillingen var, som hos Alcorcón en 4-4-2, med
1. Dani Barrio på mål
24. Braian Cufré – 5. Juan Dios Rivas – 17. Mathieu Peybernes – 2. Victor Gómez
37 Kevin Villodres – 8. Luis Muñoz 🟨 – 23. Alberto Escassi ⚽️ 🟨🟨🟥 – 7. Paulino De la Fuente
15. Antoñin – 9. Brandon

Der blev skiftet ud undervejs:

68’      39. Roberto Fernández  Antoñin
80’      16. Genaro Rodríguez  Kevin
90+3’  10. Jairo  Brandon

Der blev delt kort ud med rund hånd.
Alcorcón tager de fleste, nemlig fem – Malaga kun tre, hvoraf de to gik til Escassi, som derved udløste et rødt kort, seks minutter inde i overtiden.
Næste kamp laver han så ikke ulykker – 4. runde – ude mod UD Almeria på lørdag kl. 21:00
Runde 5. bliver søndag d. 12. september kl. 21:30 – hjemme på La Rosaleda mod Girona FC.

På Skemaet ligger Malaga så i dag på en delt fjerdeplads, nok kun indtil de øvrige 9 kampe er spillede, men sejren luner.